Ясно е колко ще плащат изрядните клиенти на „Топлофикация-Русе“

Ясно е колко ще плащат изрядните клиенти на „Топлофикация-Русе“

Русе

Регионални новини / Русе 24 Views 0

„Изрядните клиенти на „Топлофикация Русе“ ще плащат по 12,00 лева с ДДС за всеки потребен и отчетен кубик топла вода.

Това съобщиха от топлофикационното дружество.

Стремежът на дружеството е да бъде добър и надежден партньор и за това ръководството на „Топлофикация Русе“ въведе пределна сума за потребената гореща вода.“, заявиха от топлофикационното предприятие в Русе. В промоционалната програма могат да вземат участие всички клиенти, които нямат просрочени, съдебни и присъдени задължения към предприятието и фирмите за дялово разпределение до последния ден на месеца, за който се издава фактурата. Необходимо е всички уреди в имота да са с преминала метрологична проверка. Клиентите, чиито устройства не са преминали технически преглед, могат да възстановят правото да участват в програмата „Изряден клиент” за следващия месец след изпълнение на предписанията от „Топлофикация Русе“. Третото условие за участие е осигуряването на ежемесечен отчет на уредите за дялово разпределение от фирмите за дялово разпределение и „Топлофикация Русе” чрез визуален отчет, дистанционен отчет или предоставяне на данни чрез интернет сайта на дружеството.“, посочват от предприятието. От топлофикацията уточняват, че ако не е осигурен достъп за отчет клиентът губи правото да участва в програмата „Изряден клиент” както за текущия месец, така и за следващия.

„Целият екип на „Топлофикация Русе“ е ангажиран в мисията за надграждане на клиентската политика на дружеството. Служителите работят с енергия и ентусиазъм всеки ден“, каза директорът на дружеството инж. Желев. По думите му лоялността никога не е даром и не трябва да се приема за даденост.

Материалът Ясно е колко ще плащат изрядните клиенти на „Топлофикация-Русе“ е публикуван за пръв път на Ruse news - Новини от Русе и региона.

Comments