Военно окръжие – Русе изказа признателност към Общината за успешната им съвместна дейност

Военно окръжие – Русе изказа признателност към Общината за успешната им съвместна дейност

Русе

Регионални новини / Русе 75 Views 0

Полковник Цанко Недев, началник на Военно окръжие I степен – Русе изрази благодарността си към Община Русе по повод отличната организация на тържествата, отбелязващи 140 години от създаването на Военните окръжия в България. Техен домакин бе оглавяваната от него институция, но в организацията на празника активно участие взеха още служители от Общинска и Областна администрация Русе.

Празникът на 2 юли тази година събра редица официални лица, военнослужещи от цялата страна и граждани и бе запомнен с откриването и освещаването на юбилейна плоча пред сградата на Военно окръжие – Русе.

„Изразявам своето искрено уважение към Вас и ръководения от Вас екип за високия професионализъм, ерудиция, стриктност и всеотдайност, проявени в съвместната ни дейност.“ написа полковник Недев в благодарствено писмо до кмета на Общината. Поздравления за успешното сътрудничество между двете институции приеха лично зам. кметът по Хуманитарни дейности Енчо Енчев и директорът на Дирекция „Обществен ред и сигурност“ Спасимир Димитров.

Материалът Военно окръжие – Русе изказа признателност към Общината за успешната им съвместна дейност е публикуван за пръв път на Rousse.Info - Новини и събития от Русе и Русенска област.

Comments