Водач на микробус „изгоря“ при специализирана акция /ВИДЕО/

Водач на микробус „изгоря“ при специализирана акция /ВИДЕО/

Русе

Регионални новини / Русе 35 Views 0

Водач на микробус „изгоря“ при специализирана полицейска акция, която се провежда в цялата страна. Според очевидци обаче до полицейската проверка се е стигнало след засичане между буса и друг автомобил. Това е станало на ул.“Тулча“ около 17 часа, като на място са били изпратени два патрулни автомобила.

При изясняване на обстоятелствата около инцидента микробусът „Мерцедес Спринтер“ е бил подложен на проверка. Полицаите  установили, че превозното средство е с изтекъл срок на „Гражданска отговорност“ и са съставили акт на водача за нарушението.

Самият шофьор е обяснил, че застраховката не е платена, тъй като микробусът е бил на ремонт в сервиз близо един месец. Срокът на застраховката е изтекъл преди 10-тина дни, а той съвсем забравил за това. В момента на проверката придвижвал превозното средство от сервиза към домашен адрес.

Общо две специализирани акции на полицията вървят в момента, като едната бе обявена днес и е свързана с проверки на обезопасителните системи – колани, столчета, каски.

Материалът Водач на микробус „изгоря“ при специализирана акция /ВИДЕО/ е публикуван за пръв път на Русе Медиа.

Comments