УМБАЛ „Медика“ кани русенци да присъстват онлайн на празника Бабинден

УМБАЛ „Медика“ кани русенци да присъстват онлайн на празника Бабинден

Русе

Регионални новини / Русе 17 Views 0

Време за прочитане: < 1 мин.

УМБАЛ „Медика“ кани русенци да присъстват онлайн на празника Бабинден, който ще се състои от 11 часа в болницата и ще се излъчва на живо на страницата на лечебното заведение във Фейсбук –  https://www.facebook.com/medicaruse

В празника ще участват всички лекари и акушерки от отделението по Акушерство с дейност по Неонатология. Домакин ще бъде д-р Александър Рудницки, началник на отделението, който ще разкаже за дейността на своя екип през изминалата 2020 г. – първата пандемична година на здравното заведение. През последните трудни и предизвикателни 12 месеца в отделението майки на здрави деца са станали и жени, заразени с коронавирус. Медиците ще споделят за тежките моменти и за незабравимите мигове на щастие и благодарност през отминалата година. И въпреки изпитанията, екипът на „Медика“ се гордее с 15% ръст на новородените през 2020 г. в сравнение с 2019 г.

Материалът УМБАЛ „Медика“ кани русенци да присъстват онлайн на празника Бабинден е публикуван за пръв път на Rousse.Info - Новини и събития от Русе и Русенска област.

Comments