ЦСКА тренира в Русе за мача с Лудогорец, посрещнаха ги фенове /ВИДЕО/

ЦСКА тренира в Русе за мача с Лудогорец, посрещнаха ги фенове /ВИДЕО/

Русе

Регионални новини / Русе 47 Views 0

Отборът на ЦСКА избра отново да тренира в Русе преди утрешния си мач с Лудогорец в Разград. Червените пристигнаха на базата на стадион „Дунав“, ескортирани от няколко полицейски автомобила, а на място ги очакваха развълнувани фенове.

Йордан Йорданов е от Варна и е пътувал към Русе. Случайно е разбрал, че любимият му отбор ще бъде тук да тренира преди мача в Разград. „На 61 години съм, от дете съм привърженик на ЦСКА. Нямам възможност да пътувам до София да ги гледам и затова дойдох на стадиона в Русе“, сподели той.

Дочо Янчев е фен на червените от 35 години. „Защото са най-добрият отбор в България, имат най-голямата публика. Ходя и в София на мачове, надявам се да разхлабят мерките и отново да съм на стадиона. Сърцето ми е червено, кръвта ми е червена, умирам за ЦСКА! Баща ми е левскар, но аз от малък съм от ЦСКА“, заяви той. И прогнозира с увереност, че в утрешния мач ЦСКА ще победи Лудогорец с 2:1.

На тренировката групата от фенове изрази подкрепата си за червените с песни и пожелания за победа.

&

&

Материалът ЦСКА тренира в Русе за мача с Лудогорец, посрещнаха ги фенове /ВИДЕО/ е публикуван за пръв път на Русе Медиа.

Comments