Пожарни стреснаха русенци в центъра на града /ВИДЕО/

Пожарни стреснаха русенци в центъра на града /ВИДЕО/

Русе

Регионални новини / Русе 8 Views 0

Вой на пожарни стресна русенци в центъра на града днес около 10.30 ч. Два противопожарни автомобила и полицейски патрул бяха изпратени по сигнал за дим от третия етаж на блок, намиращ се на ул.“Константин Иречек“.

Обаждането до тел.112 е било направено от магазин срещу блока, тъй като продавачите се притеснили да няма пожар в кооперацията. На място се оказа, че димът е излизал от комин и причина за паника няма. Съсед пък сподели пред огнеборците, че е усетил миризма на бакелит. Проверката не показа наличие на инцидент и пожарните се върнаха обратно в службата си.

За изминалото денонощие огнеборците са имали няколко сигнала – за горящи отпадъци в метален контейнер и горящи отпадъци в сградата на бивше училище на ул.“Йосиф Дайнелов“. Оказали са и помощ на възрастна жена, която е била намерена в тежко състояние в дома си в жк „Дружба“. Сигналът е подаден от роднини на жената, които са били извън града. На място съседи обяснили, че не са я виждали от неделя, а в понеделник е имало момент, в който се е усещала странна миризма от жилището. Служителите на пожарната са проникнали в апартамента през отворен прозорец на терасата и са открили жената да лежи в тежко състояние. Екип на ЦСМП я е прегледал и я е откарал с линейка в болницата.

The post Пожарни стреснаха русенци в центъра на града /ВИДЕО/ first appeared on Русе Медиа.

Comments