Поздравление от председателя на ОбС – Русе Иво Пазарджиев по повод Деня на родилната помощ

Поздравление от председателя на ОбС – Русе Иво Пазарджиев по повод Деня на родилната помощ

Русе

Регионални новини / Русе 18 Views 0

Време за прочитане: < 1 мин.

Поздравителен адрес изпрати по повод Деня на родилната помощ председателят на Общински съвет – Русе Иво Пазарджиев. Той е адресиран до началника на отделение „Акушерство и гинекология“ към УМБАЛ „Канев“ – Русе д-р Светла Христова, до д-р Лиляна Ташкова – началник на отделение „Неонатология“ към УМБАЛ „Канев“ – Русе, до Красимира Антонова – акушерка в УМБАЛ „Канев“ – Русе. Той бе връчен днес по време на празненство в АГ – комплекса. В приветствието се казва:

УВАЖАЕМА Д-Р ХРИСТОВА,
УВАЖАЕМА Д-Р ТАШКОВА,
УВАЖАЕМА Г-ЖО АНТОНОВА,

По стара българска традиция днес отбелязваме Бабинден, празник на вълшебството на раждането на нов живот, съхранен през вековете в мъдростта на нашите прадеди.

Неслучайно народът тачи Деня на родилната помощ – 21 януари от древни времена и почита и до днес грижите и радостта към новородените, към нашите наследници в бъдещето, посрещани в ръцете на по-възрастните и по-опитните.


На професионалните медицински екипи на Акушеро-гинекологичното отделение в УМБАЛ „Канев“ – Русе, на всички лекари и акушери поднасям най-сърдечни поздравления за празника и използвам възможността да изразя нашата благодарност и възхищение от неуморния труд, на който сте орисани за радост на най-малките русенчета и техните родители!
На всички Вас желая здраве, свежи сили и по-спокойни бъдни дни!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!


Материалът Поздравление от председателя на ОбС – Русе Иво Пазарджиев по повод Деня на родилната помощ е публикуван за пръв път на Rousse.Info - Новини и събития от Русе и Русенска област.

Comments