Остават два месеца до крайния срок за участие в Осмото международно биенале „Изкуството на миниатюрата“ в Русе

Остават два месеца до крайния срок за участие в Осмото международно биенале „Изкуството на миниатюрата“ в Русе

Русе

Регионални новини / Русе 48 Views 0

Време за прочитане: < 1 мин.

Остават два месеца до крайния срок за участие в Осмото Международно биенале „Изкуството на миниатюрата“ – Русе, 2021. Осмото издание на Биеналето има конкурсен характер. Темата е „Време на преформатиране“. Участниците представят произведения в областта на живописта, скулптурата, графиката, рисунката и фотографията. Крайният срок за изпращане на творбите е 27 септември 2021 г. Селекцията за изложба се извършва от жури, включващо представители на Община Русе, Съюз на българските художници, Художествена галерия – Русе и чуждестранни художници и изкуствоведи.

Откриването ще се състои на 13 октомври 2021 г. Подбраните от журито творби ще бъдат изложени в Галерията от 13 октомври до 30 декември 2021 г.

Подробно с условията за участие и необходимите документи може да се запознаете в прикачените файлове и на https://ruseartgallery.weebly.com/1041108010771085107210831…

Материалът Остават два месеца до крайния срок за участие в Осмото международно биенале „Изкуството на миниатюрата“ в Русе е публикуван за пръв път на Rousse.Info - Новини и събития от Русе и Русенска област.

Comments