Община Ветово прави обществено обсъждане на Плана за интегрирано развитие

Община Ветово прави обществено обсъждане на Плана за интегрирано развитие

Русе

Регионални новини / Русе 53 Views 0

Община Ветово ще направи публично обсъждане на Плана за интегрирано развитие на общината за периода 2021-2027 г. Проектът е публикуван на интернет страницата http://vetovo.com/…/%D0%9F%D0%A0%D0%9E%D0%95%D0%9A%D0%A2… и е стратегически документ за управлението на община Ветово през следващите 7 години. Времето за неговото изпълнение съвпада със следващия програмен период на ЕС до края на 2027 г.

Общественото обсъждане ще се проведе на 15 април 2021 г. в залата на Младежкия дом в гр. Ветово, ул. „Дунав” № 1 от 10:00 часа.

С оглед спазване на противоепидемичните мерки участието в обсъждането ще бъде ограничено до позволения за провеждане на масови мероприятия капацитет на залата. Във връзка с това е необходимо предварително да заявите желанието си за участие на ел. поща: [email protected]

Всички заинтересовани лица, които няма да имат възможност да присъстват на обсъждането могат да представят писмени предложения, становища и мнения по предложения проект до 15.04.2021 г. на електронен адрес e-mail: [email protected] или в деловодството на Общината, в сградата на Община Ветово на адрес: гр. Ветово, ул. „Трети март“ №2.

The post Община Ветово прави обществено обсъждане на Плана за интегрирано развитие first appeared on Русе Медиа.

Comments