Община Русе подготви кандидатурата си за конкурса на Уолтопия за изграждане на модерен атракцион

Община Русе подготви кандидатурата си за конкурса на Уолтопия за изграждане на модерен атракцион

Русе

Регионални новини / Русе 60 Views 0

Време за прочитане: < 1 мин.

Община Русе подготви кандидатурата си за конкурса на Уолтопия за изграждане на модерен атракцион. Предлагат се две важни за Русе локации, които отговарят на техническите изисквания на организаторите. Създаването на подобен тип съоръжения отговаря на визията за развитие на туристическия потенциал на града чрез създаване на нов тип пространства за активни занимания.

“Уолтопия” са изградили над 1800 съоръжения за активно забавление за хората в над 75 страни по света, а тази година са намислили да построят двата си най-вдъхновяващи нови продукта в родината ни.

Искаме да инвестираме над два милиона лева в съоръжения за активно забавление в две български общини. Едното ще предостави безопасен полет над избрана забележителност, а другото – здравословно забавление за децата в нов за света формат, казват от фирмата.

Амбицията ни е да донесем здравословното активно забавление на българските деца и техните родители и да помогнем за преоткриването на нашата красива природа. Вярваме, че тези обекти ще направят хората на България по-здрави, по-щастливи и горди с родното си място.

Затова търсим проактивни екипи от български общини, които да пожелаят атракционите да бъдат реализирани на тяхна територия, за да осигурят на своите граждани нещо истински добро, без да се налага да изразходват дори и лев от бюджета на общината. Ние ще произведем, инсталираме и поддържаме съоръженията напълно безплатно. Поемаме и ангажимент да осигурим безопасното им опериране. На свой ред искаме да срещнем разбиране и желание за сътрудничество, както и кмет и общински съветници с визия за бъдещето на поверената им община.

Материалът Община Русе подготви кандидатурата си за конкурса на Уолтопия за изграждане на модерен атракцион е публикуван за пръв път на Rousse.Info - Новини и събития от Русе и Русенска област.

Comments