Над 140 абсолвенти на Юридическия факултет получиха дипломите си днес

Русе

Регионални новини / Русе 10 Views 0

Заместник областният управител на област Русе Валентин Колев беше сред официалните гости на тържественото връчване на дипломите на абсолвентите от Юридическия факултет на Русенски университет „Ангел Кънчев“.

„Убеден съм, че сте направили добър избор, когато сте решили да учите това! Пред Вас има много предизвикателства, не спирайте да се усъвършенствате и не спирайте да учите! Сигурен съм, че Вашите преподаватели са Ви дали основата, която трябва да имате и възможността да преценявате казусите, така че да ги решавате най-точно. Те са Ви научили на това да бъдете добри юристи!

Знанията, които имате, ще Ви предоставят възможност за много широк кръг от работа! Вярвам, че ще се реализирате и ще се развивате в тази професия! Животът е пред Вас, а аз Ви пожелавам здраве, много успехи и професионално развитие“, с тези думи заместник областният управител се обърна към абсолвентите. Също така той връчи и поздравителен адрес от името на областния управител Галин Григоров на декана на факултета доц. д-р Кремена Раянова.

Слова бяха произнесоха още от кмета на Община Русе Пенчо Милков, както и от доц. д-р Кремена Раянова.

По традиция церемонията започна с изпълнение на химна на Република България, както и със студентския, а приветствия от името на студентската общност прозинесоха първенците на факултета.

Дипломираха се общо 144 души, като отличниците са 10. Необходимо е да се отбележи, че сред завършилите днес са не само абсолвенти по професионално направление „Право“, а и по „Национална сигурност“.

Материалът Над 140 абсолвенти на Юридическия факултет получиха дипломите си днес е публикуван за пръв път на Rousse.Info - Новини и събития от Русе и Русенска област.

Comments