Млад водач се заби в палет с бетонни блокчета, карал е пиян /ВИДЕО/

Млад водач се заби в палет с бетонни блокчета, карал е пиян /ВИДЕО/

Русе

Регионални новини / Русе 80 Views 0

Поредна катастрофа с водач, седнал зад волана след употреба на алкохол, е станала тази сутрин. Около 7 часа сутринта в село Червена вода лек автомобил „Фолксваген“ се е врязал челно в палет с бетонни блокчета.

Инцидентът е станал непосредствено след отклонението от пътя, направено заради ВиК ремонтите в селото. При излизането си отново на главния път за Кубрат, водачът е загубил управление и се е врязал челно в палета с материалите, предназначени за изграждане на крайпътен бордюр. Бетонните блокчета са се разпилели, а някои от тях са потрошили предното стъкло на колата.

Хората от близките къщи са чули силния трясък и видели двама младежи до автомобила. Подали са сигнал към местния квартален полицай, който е организирал изтеглянето на автомобила така, че да не пречи на движението.

Пристигналите на място полицаи от Русе са тествали водача с дрегер, който е показал алкохол от 1,37 промила. На младежа е било предложено на място да бъде тестван и за наркотици, но в крайна сметка е отведен в Русе да даде проба.

Шофьорът и спътникът му са отказали медицинска помощ, тъй като нямат сериозни наранявания.

The post Млад водач се заби в палет с бетонни блокчета, карал е пиян /ВИДЕО/ first appeared on Русе Медиа.

Comments