Кукленият театър в Русе също благодари на публиката с безплатен спектакъл

Кукленият театър в Русе също благодари на публиката с безплатен спектакъл

Русе

Регионални новини / Русе 16 Views 0

Кукленият театър в Русе също изпълнява обещанието, дадено в края на миналата година, и подарява безплатен спектакъл на своите зрители. Жестът е в знак на благодарност към русенската публика за подкрепата по време на пандемията.

Зрителите ще гледат най-новото представление на трупата – „Приказка за Боби и шайка микроби“, което ще се играе на 27 януари от 18 ч.

“Екипът на Държавен куклен театър–Русе, Ви изказваме искрена благодарност, почит и уважение към всички Вас, русенската публика, за куража и подкрепата, и за това, че не само не сте изоставили артистите в пандемията, а и пълните салоните ни !”, казват от театъра.

Желаещите да се възползват от жеста трябва да посетят касата на театъра, където ще получат талон за вход – с ред и място, за да се спазят необходимите санитарни изисквания. Издаването на талони е възможно до достигане на 30% от капацитета в салона на Кукления театър.

Трупата ще прави по едно безплатно представление всеки месец до края на 2021 г.

Материалът Кукленият театър в Русе също благодари на публиката с безплатен спектакъл е публикуван за пръв път на Русе Медиа.

Comments