Кола се вряза в камион в посока Дунав мост, движението е затруднено /ВИДЕО/

Кола се вряза в камион в посока Дунав мост, движението е затруднено /ВИДЕО/

Русе

Регионални новини / Русе 59 Views 0

Лек автомобил „Хюндай“  се вряза в задната част на спрял тежкотоварен камион. Инцидентът е станал малко преди 16 часа на бул.“Тутракан“. Заради катастрофата движението на автомобили към Дунав мост се извършва само в една от трите ленти.

Автомобилът се е движил в посока на граничния пункт, когато без видима причина и без спирачен път се е забил в задната част на спрял тир. За късмет в колата не е имало пътник на предната седалка, тъй като ударът е от дясната страна.

Водачът на камиона, който е с българска регистрация, разказва, е спрял за оформяне на документите, след като е заредил гориво. Усетил е жесток удар, а по думите му най-вероятно колата се е движила с висока скорост.

На място са извикани екипи на полицията, Спешна помощ и пожарната, тъй като леката кола е била с метанова уредба. Шофьорът на автомобила е бил в съзнание, контактен, с травми по главата и е откаран в болница за преглед.

Причината за катастрофата се изяснява, като най-вероятно се касае за моментно разсейване на водача. Чуйте разказа на водача на камиона за инцидента.

Материалът Кола се вряза в камион в посока Дунав мост, движението е затруднено /ВИДЕО/ е публикуван за пръв път на Русе Медиа.

Comments