Коалиция „Изправи се! Мутри вън!“ откри кампанията си с цветя за дамите /ВИДЕО/

Коалиция „Изправи се! Мутри вън!“ откри кампанията си с цветя за дамите /ВИДЕО/

Русе

Регионални новини / Русе 21 Views 0

Коалиция „Изправи се? Мутри вън!“ избра да открие предизборната си кампания в Русе на 8 март. Част от кандидатите за народни представители се събраха на площада пред Съдебната палата, където мъжете подаряваха на жените цветя с пожелания за празника.

„Избрахме точно тази дата и деня понеделник, за да дадем настроени позитивно началото на една честна и позитивна кампания. Основните ни приоритети за Русе ще бъдат да работим за чистия въздух,  да се спре това натравяне, да се сезират институциите, защото е абсолютно неадекватна позицията и прехвърлянето на топка от една институция на друга. Другият ни приоритет е част от такса Дунав мост да остава в Русе защото може да се направят много полезни неща с тези средства. Включваме се и в програмата на нашата коалиция, която е изключително всеобхватна. Защото има нужда от реформи във всеки един сектор на нашата държава. Реформа в съдебната система, промяна на плана за справяне с ковид кризата, едни пари се наливат от едно място в друго, а хората стоят без работа, гладни. Средствата не са добре разпределени и дават визии за корупция. Борим се да влезем в Народното събрание, борим се за една хубава България, в която младите като нас и по-малките да растат и да бъдат горди да казват, че са българи“, заяви водачът на листата Станимир Бояджиев.

Присъстващите на откриването на кампанията създадоха допълнително настроение, като пуснаха и балони в небето с пожеланието за успех на изборите.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Материалът Коалиция „Изправи се! Мутри вън!“ откри кампанията си с цветя за дамите /ВИДЕО/ е публикуван за пръв път на Русе Медиа.

Comments