Хванаха заподозрения за убийството на жената в Тервел

Хванаха заподозрения за убийството на жената в Тервел

Криминално

България / Криминално 86 Views 0

Хванаха мъжа, издирван за убийството на бившата му съпруга в Тервел.

Трупът на 45-годишната жена, пребита до смърт по особено жесток начин, бе открит на улица в града вчера. Още тогава като основен заподозрян за тежкото престъпление бе бившият й съпруг.

Фаредин Ахмед е задържан снощи около 23:30 ч. в жилище, в което е трябвало да се прави ремонт. Той се занимава със строителство и е имал ключове за апартамента, в който се е укрил. Бил е пиян и затова не е бил разпитан веднага, съобщи окръжният прокурор Радослав Бухчев.

Към момента има достатъчно доказателства, видеозаписи и свидетелски показания, че именно задържаният и е и извършител на тежкото престъпление, посочиха още от прокуратурата.

Разглеждат се различни версии, сред тях и ревност, но тепърва ще се изясняват подробностите. По-рано бившите съпрузи са имали сериозни конфликти, което е довело и до ограничителната мярка по отношение на Фаредин Ахмед.

Предстои мъжът да бъде задържан за 72 часа, а след това ще бъде внесена мярка за задържане под стража, коментира още прокурорът. За подобен тип престъпление законът предвижда затвор от 15 до 20 г., доживотен затвор или доживотен затвор без право на замяна.

Comments