Ходете си със здраве. Аз искам достоен живот в родината, в която бавно гасне бъдещето ми

Ходете си със здраве. Аз искам достоен живот в родината, в която бавно гасне бъдещето ми

Коментари

Мнения / Коментари 106 Views 0

Смелите мъжкари, които биха протестиращи и журналистки по време на пленума на ГЕРБ, логично предизвикаха възмущението на всеки нормален човек. Но защо? Кучета на каишка.

Истинският гняв трябва да бъде насочен към политиците, които пускат срещу собствения си народ подобни индивиди.

Господин Симеонов – ето това се лумпени. Можете ли да правите разлика или вече започвате да усещате тежестта на релсата, която ви тегли надолу към политическо самоубийство?

Господин Каракачанов – това ли щяха да са доброволческите отряди към полицията за граждански арести и акции, които ВМРО предлага многократно и които подозрително напомняха на кафявите ризи на един диктатор?

Господин Борисов, подобни ли бяха момчетата в „Ипон“ и приятелите от подземните кръгове, които Ви направиха премиер на този нещастен и изстрадал народ?

И за какво? За да го биете, крадете и унижавате? Не ви ли стигат милиардите откраднати пари? Ненаядохте се, докато майките и бащите ни, бабите и дядовците ни взимат по 200-300 лева пенсия.

Махайте се. Просто си отивайте. Без съд и присъда. Просто ни оставете. Не разбирате ли, че никога няма да запълните празнотата вътре в себе си. Ако ще и да ядете пачки с евро и златни кюлчета.

Вие сте отритнати от Бога и от народа си. Спасявайте се, спасете душите си, идете си харчете милионите на Барбадос или се покайте в някой манастир.

Вие убивате народа си. Вие унищожавате България. Във всеки един смисъл и всяко едно отношение. Ходете си със здраве.

Аз искам да имам достоен живот в родината, за която прадедите ми са се били и умирали. В която са погребани бабите и дядовците ми. В която оцелява семейството ми. В която живее момичето, което обичам. В която бавно гасне бъдещето ми.

Бъдете хора. Оставете ни на мира.Още коментари и интервюта от „По острието“ може да чуете във Facebook, Spotify, iTunes, Anchor и YouTube.

Comments