Днес се полага последният пласт асфалт на отбивката на ул. „Чая“

Русе

Регионални новини / Русе 20 Views 0

Днес е положен последният износоустойчив асфалтов пласт на пътната настилка на отбивката на ул. „Чая“ /включена в графика/. Извършена е подготовка на ул.“Вежен“ и на единични компрометирани в кв. „Сарая“ за полагане на асфалт. Направен е ремонт на пропаднали участъци по улиците в Мартен и Русе. Извършен е и монтаж на вертикална пътна сигнализация – в гр. Русе: ул. „Отец Паисий“, ул. „Яребична“, ул. „Доростол“, ул. „Димитър Басарбовски“, площад „Д-р Мустаков“, гр. Мартен и др.

Това се посочва в седмичния отчет на кмета на Община Русе Пенчо Милков.

Направен е ремонт и възстановен нормалният режим на работа на улично и парково осветление в с. Сандрово, гр.Русе: кв. Дружба 2 и 3, кв. Чародейка, бул. „Тутракан“, бул. „Липник“, ул. „Христо Македонски“,ул. „Алеи Възраждане“, ул. „Света Петка“, ул. “Димитър Басарбовски“, ул. „Русофили“ и др.

Изгражда се външно осветление със светодиодни (LED) прожектори на езерото в Лесопарк „Липник“ до Николово. Целта е да се ограничи възможността за бракониерски набези. Ще се монтират и камери за наблюдение.

сн. Архив

Материалът Днес се полага последният пласт асфалт на отбивката на ул. „Чая“ е публикуван за пръв път на Rousse.Info - Новини и събития от Русе и Русенска област.

Comments