Демократична България и гардове в сблъсък край хотел Берлин

Демократична България и гардове в сблъсък край хотел Берлин

Политика

България / Политика 99 Views 0

Гардове в хотел "Берлин", където се смята, че живее ДПС депутатът Делян Пеевски, са заплашвали председателя на групата общински съветници от Демократична България Методи Лалов и Деси Николова от младежката организация на "Да, България". На младата дама гардовете дори са отнели телефона.

Това твърди Лалов в своя фейсбук публикация.

Двамата са отишли в района на хотел "Берлин", за да заснемат как камерите, които според тях неправомерно записват движението на хора и превозни средства по ул. "Беловодски път" в Бояна. След намесата на гардовете на мястото е била повикана полиция.

Ето и цялата публикация на Методи Лалов в социалната мрежа: 

"С Деси Николова отново посетихме района на хотел "Берлин", но този път не за да пием кафе, а за да заснемем камерите, които неправомерно записват движението на хора и превозни средства по ул. "Беловодски път", която е публична зона. Събрахме доказателства, че камерите са като тези на хотел "Берлин". Какво мислите стана? Намеси се охраната на Пеевски. Телефонът на Деси беше отнет насилствено. Получихме и заплахи, че ще ни бъдат счупени телефоните. Наложи се да повикаме полицията от телефон 112, след намесата на която, Деси си получи телефона. Беше ни снета самоличността и дадохме писмени сведения. Очаквайте продължение."

Comments