БСП отговаря на Томислав Дончев за изземването на фирми

БСП отговаря на Томислав Дончев за изземването на фирми

Политика

България / Политика 41 Views 0

Томислав Дончев, след като прочел нашата платформа, се уплашил, че искаме да взимаме фирмите на хората. Най-накрая разбрах защо всичко, което ГЕРБ откраднат като идея от БСП, го съсипват. За съжаление, усвоеният и прилаган с години модел “как да сложим бизнеса под контрол”, пречи на Томислав Донев да проумее, че може да се управлява и с грижа за хората и малкия бизнес. Не да узурпираш над 1 млрд. лв. от парите на Здравната каса, не да държиш бизнесмени без съд и присъда в ареста, докато не прехвърлят всички активи. 

Това написа в свой фейсбук пост водачът на листата на „БСП за България“ в Пазарджик Пламен Милев в отговор на вицепремиера, който  коментира програмата на БСП в социалната мрежа. 

Милев уточни, че предложението на БСП е - ако имаш идея за стартиране на бизнес, но нямаш пари, държавата да те финансира срещу ангажимент за нови работни места.

„Бизнесът не е само кредити и лихви, г-н Дончев. Но за това първо някой трябва да слезе от джипката и да спре да прахосва нашите пари за проекти, които се срутват при първия дъжд“, пише още в отговора си към Дончев кандидатът за народен представител от левицата.

Comments