Благотворителното състезание Арената – предел на възможностите ще се състои на 19 и 20 септември в Лесопарк Липник

Русе

Регионални новини / Русе 4 Views 0

АРЕНАТА представлява благотворително състезание с цел събиране на средства за изграждане и реновиране на спортни съоръжения за подрастващи в Община Русе.

Съзтезанието ще бъде на 2 потока – мъже и жени (избрани чрез кастинг), които ще играят битки подобни на тези от риалити формата „Фермата“. Битките ще бъдат подготвени с помоща на Димитър Господинов Гуспа, който е главен координатор и създател на игрите в петия сезон на ТВ предаването, той също ще бъде и водещ на събитието. В Лесопарк Липник, с. Николово ще бъде изградена арена, на която играчите ще мерят сили 2 дни (19ти и 20ти Септември 2020г.). Първият ден ще се проведат 8 игри(4 за мъже и 4 жени) от който с оглед на представянето ще отпаднат половината участници.Втория ден са полуфинали и финали докато не останат по един мъж и една жена крайни победители.

Гости на събитието ще са Bojidara Zaharieva & Deyan S. Rangelov, Elena Terzieva, Пламен Кичев, от Един за друг.;TempoEstate, Веселин Василев-Майора от Фермата.;група 4ЕТРИ и други,които ще обявяваме с течение на времето.

Вход свободен за зрители !

Можете да се регистрирате за участие на https://apehata.wixsite.com/mysite
има такса за участие и ограничение на броя състезатели !

Материалът Благотворителното състезание Арената – предел на възможностите ще се състои на 19 и 20 септември в Лесопарк Липник е публикуван за пръв път на Rousse.Info - Новини и събития от Русе и Русенска област.

Comments