Абсолвентите от специалност „Социални дейности“ получиха своите дипломи

Русе

Регионални новини / Русе 16 Views 0

В деня на Светлия християнски празник – 17 септември, 2020 година, на който се почитат делото и паметта на Светите мъченици София, Вяра, Надежда и Любов, абсолвентите от специалност „Социални дейности“ получиха своите дипломи, сред които и такива с отличен успех. Деканът на факултета и гостите на тържеството зам.-кметът по хуманитарни дейности в община Русе Енчо Енчев и управители на лечебни заведения в община Русе приветстваха випускниците и им пожелаха успешна професионална реализация.
Пожелаваме на добър час на нашите абсолвенти и нека част от тях като настоящи, а други като бъдещи социални работници да имат непоколебима ВЯРА в добро и да бъдат негови носители, НАДЕЖДА в неговото възтържествуване и МЪДРОСТ в отговорната професионална дейност за подпомагане на нуждаещи се хора!
Гордеем се с успехите на нашите випускници и се надяваме, че и техните работодатели ще са удовлетворени от качеството на работата им!

Материалът Абсолвентите от специалност „Социални дейности“ получиха своите дипломи е публикуван за пръв път на Rousse.Info - Новини и събития от Русе и Русенска област.

Comments