14 рок и метъл групи ще вземат участие в 12-тото издание на Грийн рок фест

Русе

Регионални новини / Русе 24 Views 0

14 рок и метъл групи ще вземат участие в 12-тото издание на Грийн рок фест. Фестивалът ще се проведе на 12 и 13 септември от 18 часа на пл. „Свобода“. Специален гост във втория ден на фестивала ще бъде една от легендите на българския рок, група D2 и Дичо с проекта си „D2 Acoustic Greatest Hits 20“ . В продължение на час и половина ще прозвучат едни от най-популярните хитове на групата, сред които „Ледено момиче“, „Сто години“, „Две следи“, „Аз и ти“. В два последователни дни на русенска сцена ще се изявят L.S.D.D. – Варна, Bendida – София, Roadwire – Враца, The Strangers – Пловдив, FORGOT THE TEN-Шумен, Star Crystal – Украйна.

Първата вечер ще приключи с концерт на една от най-интересните български групи с модерно звучене, Saint Electric. Местната рок общност ще бъде представена на Грийн рок фест от русенските групи „Пердах“, Hammer Dance, Artificial Comet, Uninvited, MIG 21 и The Rock .

Материалът 14 рок и метъл групи ще вземат участие в 12-тото издание на Грийн рок фест е публикуван за пръв път на Rousse.Info - Новини и събития от Русе и Русенска област.

Comments