12-годишно дете пострада при катастрофа в Русе

12-годишно дете пострада при катастрофа в Русе

Русе

Регионални новини / Русе 76 Views 0

12-годишно момиче е пострадало при катастрофа между лек автомобил „Рено“ и товарен микробус „Фиат“.

Инцидентът е станал около 14 часа в Източна промишлена зона зад завод „Линамар“, предаде Русе Медиа.

При десен завой водачът на лекия автомобил е загубил управление и се е блъснал странично в идващия отсреща микробус. В реното са пътували четирима души – две жени, мъж и 12-годишно момиче. По думите на шофьора на микробуса /разказа му може да видите във видеото/ колата се е движила с много висока скорост, водачът му е изтървал завоя и се е забил в него. Той се е опитал да избегне сблъсъка, но е нямало място за това.

Временно участъкът бе затворен от полицията, докато се окаже помощ на пострадалото дете от спешните медици. Майката и момичето са изпаднали в шок от инцидента. След преглед на място е било установено, че детето не е пострадало сериозно, има само травма в областта на коляното и не е откарано в болница. Пробите за алкохол и на двамата водачи са отрицателни.

Пътят е частично проходим, а екипът на Пътна полиция е подал сигнал към общината за разлив на масло. Очаква се екип от „Комунални дейности“ да обработят и обезопасят мястото.

Материалът 12-годишно дете пострада при катастрофа в Русе е публикуван за пръв път на Ruse news - Новини от Русе и региона.

Comments